Wie zijn we

De kwaliteiten van Adamasgroep.

Net als bij een diamant wordt de waarde van Adamasgroep bepaald door de juiste combinaties van verschillende kwaliteitsnormen.

Ervaring (carat weight)

Bij Adamasgroep wordt het gewicht uitgedrukt in kennis en ervaring op de verschillende vakgebieden.

Integrale advisering en ontwikkelingen (clarity)

Adamasgroep bevat een groot scala aan unieke specialismen, die in verschillende combinaties ingezet kunnen worden. Begeleiding van innovatieve trajecten, visievorming en consultancy op het gebied van duurzaam ontwikkelen, huisvesten op maat en concepten ontwikkelen gemixt met omgevingspsychologie en budgetbeheersing zijn voorbeelden die als het ware de vingerafdrukken van de Adamasgroep vormen.

Kleur (colour)

Hoewel het merendeel van de projecten hetzelfde verloop lijkt te hebben, zijn ze vaak net even anders getint. Uitzonderlijk voor Adamasgroep is het innovatieve vermogen. Binnen de snelle ontwikkelingen in de wereld nemen wij een creatieve en actieve houding aan. Dit kwaliteitsaspect is puur en maakt onze groep zeldzaam.

Vorm (cut)

Een ruwe diamant lijkt zoveel op een gewone kiezelsteen dat de meeste mensen er zonder meer aan voorbij zouden lopen. Alleen vakmensen zijn in staat de gloedvolle pracht van een diamant te onthullen. In die zin is de adviseurs van Adamasgroep instaat specifieke en en verrassende oplossingen voor uw duurzame ontwikkelingen en huisvestingambities te ontwikkelen en de geboden mogelijkheden optimaal in te zetten.

Het woord diamant komt van het Griekse Adamas dat onoverwinnelijkheid betekent en duidt op eeuwig durende trouw.

"Alleen degene die zich het heden ook anders kunnen voorstellen dan het bestaande, hebben toekomst"

Plato

Referenties

EeStairs heeft een OUTSTANDING performance geleverd in haar benadering om op de bestaande fundamenten van een niet doorgegaan werk een architectonisch hoogstandje te realiseren wat ook aan de hoogste ...
fonQ realiseert een nieuw duurzaam DC te Utrecht en verdubbeld daarmee zijn capaciteit.
Het DC beslaat 25000 m2 en wordt onder BREEAM-NL gecertificeerd.
In Wroclaw (PL) wordt een van de grootste opslag en distributiecentra van europa gebouwd.