White Star Real Estate ontvangt BREEAM Interim certificaat voor The Park Warschau, Building 7

Voor Building 7 in The Park Warschau is een Very Good BREEAM Interim certificaat behaald. Het Park Warschau is het eerste echt zelfstandige campus-stijl kantoorproject in Polen, bestaande uit 10 klasse-A kantoorgebouwen, waarvan er 6 zijn voltooid, met een totaal bruto verhuurbaar gebied van 110.000 m². Soortgelijke parken worden ontwikkeld in Krakau, Moskou en Praag. Het Park Warschau is ontwikkeld en gebouwd door White Star Real Estate. APA Wojciechowski is de architect. Bouwdiensten zijn ontworpen door WSP. Het Park Warschau heeft een pendelbus regeling naar nabijgelegen trams, bussen en een sneltreinstation voor het exclusieve gebruik van de huurders. Daarnaast is er auto deelplatform beschikbaar op het project. Het landschapsontwerp maakt integraal deel uit van de ontwikkeling. Zorgvuldig geselecteerde bomen, planten, bloemen, een visaquarium, fonteinen en tuin bevorderen een gezonde werkomgeving. Het BREEAM rapport werd opgesteld door Adamas International, met actieve steun van White Star Real Estate. Gebouw 7 is nu in aanbouw. Na oplevering van het laatste kantoorgebouw zal het BREEAM rapport worden voorgelegd aan BRE in Londen om het definitieve BREEAM certificaat te verkrijgen.

White Star Real Estate ontvangt BREEAM Interim certificaat

Bron: www.theparkwarsaw.pl

Referenties

Met innovatieve bouwmethodes en milieubesparend bouwen is het pand klaar voor de toekomst!
In het geografische hart van Nederland ligt het distributiecentrum van Mainfreight. Een pand gebouwd om de klant optimaal te bedienen!
Traveller 14 is een zeer modern distributiecentrum op bedrijventerrein Trade Port Noord te Venlo. Het distributiecentrum is ontworpen volgens de laatste wensen en eisen van de gebruiker.