Sligro BS West – Certificering BREEAM-NL

adamasgroep als assessor ingeschakeld

Sligro is een toonaangevende totaalgroothandel voor professionals in food. Het bedrijf is onderdeel van het beursgenoteerde Sligro Food Group. Met 46 zelfbedieningsgroothandels, 9 bezorggroothandels en een assortiment van ruim 60.000 artikelen bedient Sligro bedrijfsmatige klanten in heel het land. Sligro voorziet deze klanten van kwalitatieve food, non-food en dagverse producten.

Op het bedrijvenpark oudeland in Berkel en Roderijs wordt een nieuwe bezorgservice (BS West) van Sligro gebouwd. Sligro heeft er voor gekozen dit nieuwe distributiecentrum te bouwen met een duurzaamheidsambitieniveau BREEAM-NL Very Good.

Het centrum bestaat uit koel en vriesopslag, DKW en expeditie en wordt gebouwd door aannemer Fraanje uit Lewedorp. Als expert voor het BREEAM-NL traject is Grontmij betrokken.

Adamasgroep is ingeschakeld als assessor

Bron beelden: Omni architecten

Omvang:  
circa 18.500 m2 bvo
Soort:  
Nieuwbouw
Functie:  
distributie en bezorgservice
Fase:  
Realisatie
Periode:  
2014
Opdrachtgever:  
aannemingsbedrijf Fraanje
 
Sligro BS West – Certificering BREEAM-NL Sligro BS West – Certificering BREEAM-NL Sligro BS West – Certificering BREEAM-NL

Referenties

EeStairs heeft een OUTSTANDING performance geleverd in haar benadering om op de bestaande fundamenten van een niet doorgegaan werk een architectonisch hoogstandje te realiseren wat ook aan de hoogste ...
fonQ realiseert een nieuw duurzaam DC te Utrecht en verdubbeld daarmee zijn capaciteit.
Het DC beslaat 25000 m2 en wordt onder BREEAM-NL gecertificeerd.
In Wroclaw (PL) wordt een van de grootste opslag en distributiecentra van europa gebouwd.