Royal Aware gaat voor BREEAM-NL
uitbreiding van Aware rijppingspakhuis gaat voor “excellent”certificaat
Het familiebedrijf Royal Aware Bouter – Cheese, gespecialiseerd in het rijpen, versnijden, verpakken, opslaan, transporteren en verhandelen van kaas en andere foodproducten onder geconditioneerde omstandigheden, bouwt de bestaande locatie in Culemborg uit met een grote rijpings- en opslaghal.
De volledig geklimatiseerde koelhal zal voldoen aan de BREEAM-NL 2014 standaard. Dit blijkt uit het behaalde BREEAM-NL ontwerp certificaat.
een casestudy is hier te vinden
Adamasgroep is bij dit project betrokken als assessor.
Omvang:
circa 11.000m²
Soort:
nieuwbouw - uitbreiding
Fase:
ontwikkeling en realisatie
Periode:
2015-2016
Opdrachtgever:
Royal Aware - Bouter Cheese
BREEAM expert: W4Y adviseurs
aannemer: De vries en verburg
assessor: Martin Springer
