Royal Aware gaat voor BREEAM-NL

uitbreiding van Aware rijppingspakhuis gaat voor “excellent”certificaat

Het familiebedrijf Royal Aware Bouter – Cheese, gespecialiseerd in het rijpen, versnijden, verpakken, opslaan, transporteren en verhandelen van kaas en andere foodproducten onder geconditioneerde omstandigheden, bouwt de bestaande locatie in Culemborg uit met een grote rijpings- en opslaghal.

De volledig geklimatiseerde koelhal zal voldoen aan de BREEAM-NL 2014 standaard. Dit blijkt uit het behaalde BREEAM-NL ontwerp certificaat.

een casestudy is hier te vinden

Adamasgroep is bij dit project betrokken als assessor.

 

Omvang:  
circa 11.000m²
Soort:  
nieuwbouw - uitbreiding
Fase:  
ontwikkeling en realisatie
Periode:  
2015-2016
Opdrachtgever:  
Royal Aware - Bouter Cheese
 

BREEAM expert: W4Y adviseurs

aannemer: De vries en verburg

assessor: Martin Springer

Royal Aware gaat voor BREEAM-NL

Referenties

Onlangs ontving Bieze Food Group het BREEAM-NL Outstanding-certificaat (5-sterren) voor de gerealiseerde uitbreiding van haar distributiecentrum. Het BREEAM certificaat wordt afgegeven voor gebouwen d ...
Een toekomstbestendig gebouw waarin duurzaamheid, vakmanschap en innovatie als rode draad zullen blijven gelden als fundament voor het bouwen, onderhouden en restaureren van leef- en werkomgevingen.
Van zichtbaarheid en innovatieve mogelijkheden tot co-creatie. Met de nieuwbouw van de fysieke en virtuele werkplek komen de 5 pijlers van Bolidt samen: ontwikkelen, productie, marketing, sales en app ...