Royal Aware gaat voor BREEAM-NL

uitbreiding van Aware rijppingspakhuis gaat voor “excellent”certificaat

Het familiebedrijf Royal Aware Bouter – Cheese, gespecialiseerd in het rijpen, versnijden, verpakken, opslaan, transporteren en verhandelen van kaas en andere foodproducten onder geconditioneerde omstandigheden, bouwt de bestaande locatie in Culemborg uit met een grote rijpings- en opslaghal.

De volledig geklimatiseerde koelhal zal voldoen aan de BREEAM-NL 2014 standaard. Dit blijkt uit het behaalde BREEAM-NL ontwerp certificaat.

een casestudy is hier te vinden

Adamasgroep is bij dit project betrokken als assessor.

 

Omvang:  
circa 11.000m²
Soort:  
nieuwbouw - uitbreiding
Fase:  
ontwikkeling en realisatie
Periode:  
2015-2016
Opdrachtgever:  
Royal Aware - Bouter Cheese
 

BREEAM expert: W4Y adviseurs

aannemer: De vries en verburg

assessor: Martin Springer

Royal Aware gaat voor BREEAM-NL

Referenties

EeStairs heeft een OUTSTANDING performance geleverd in haar benadering om op de bestaande fundamenten van een niet doorgegaan werk een architectonisch hoogstandje te realiseren wat ook aan de hoogste ...
fonQ realiseert een nieuw duurzaam DC te Utrecht en verdubbeld daarmee zijn capaciteit.
Het DC beslaat 25000 m2 en wordt onder BREEAM-NL gecertificeerd.
In Wroclaw (PL) wordt een van de grootste opslag en distributiecentra van europa gebouwd.