Projectmanagement en certificering BRING cargo Zwijndrecht

totaalontwikkeling nieuw logistiek centrum

Bring is een onderdeel van de Norway Post. Bring wil een grote en vooral goede en betrouwbare speler zijn op de hele (Noord-) Europese transportmarkt. Zij vervoeren goederen op alle manieren en heeft uitstekende mogelijkheden voor wegtransport, spoorvervoer, luchtvracht en zeevracht. Het bedrijf heeft vestigingen voor transport in onder andere Noorwegen, Nederland, Zweden, Finland, Denemarken, Engeland, China, Brazilië en de Verenigde Staten.

Onderdeel van Bring is Bring Cargo. 

Bring Cargo biedt niet alleen wegtransport, maar ook treintransport, luchtvracht en zeevracht. Vanuit vestiging Zwijndrecht naar locaties in onder andere Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken, Canada en de Verenigde Staten. Of andersom, als goederen naar Nederland vervoerd moeten worden.

Adamasgroep is projectmanager voor de ontwerp en realisatie van de nieuwe huisvesting van Bring Cargo in Zwijndrecht. Doelstelling is een duurzaam logistieke hal met kantoor. Gecertificeerd met een BREEAM-NL label ´Excellent´.

Bron beelden: Bessels architecten

Omvang:  
circa 3.300m2 bvo
Soort:  
Nieuwbouw
Functie:  
logistiek centrum 
Fase:  
integraal ontwerp en realisatie
Periode:  
2014-2015
Opdrachtgever:  
RING Cargo BV
 

Ontwikkelend aannemer: VDR bouwgroep

Projectmanagement en certificering BRING cargo Zwijndrecht Projectmanagement en certificering BRING cargo Zwijndrecht Projectmanagement en certificering BRING cargo Zwijndrecht

Referenties

EeStairs heeft een OUTSTANDING performance geleverd in haar benadering om op de bestaande fundamenten van een niet doorgegaan werk een architectonisch hoogstandje te realiseren wat ook aan de hoogste ...
fonQ realiseert een nieuw duurzaam DC te Utrecht en verdubbeld daarmee zijn capaciteit.
Het DC beslaat 25000 m2 en wordt onder BREEAM-NL gecertificeerd.
In Wroclaw (PL) wordt een van de grootste opslag en distributiecentra van europa gebouwd.