Jeurgens Banket – BREEAM-NL certificering

adamasgroep als assessor voor de BREEAM-NL certificering

opdrachtgever: Jeurgens Beheer BV

Jeurgens is een internationaal opererende producent en exporteur van een breed assortiment koek en banket. Jeurgens begon in 1921 en is begonnen met “lange vingers” als belangrijkste product, de laatste jaren zijn ze verder ontwikkeld als specialist in “schuimkoekjes”, “meringue”en “andere koekjes” voor zowel consument als industrie.

Op het bedrijventerrijn Bemmer in Beek en Donk wordt de nieuwe bakkerij van Jeurgens gebouwd. De nieuwe bakkerij heeft het duurzaamheidsambitieniveau BREEAM-NL very good. Het pand wordt gebouwd door aannemer van de Ven uit Veghel. Deze heeft ook de rol van expert.

Adamasgroep heeft in het ontwerptraject een quickscan uitgevoerd naar de BREEAM-NL haalbaarheid en heeft daarvoor een mogelijke routekaart uitgezet. Op dit moment is adamasgroep gecontracteerd als assessor voor dit werk.

 

 

Omvang:  
circa 4.600 m2 bvo
Soort:  
Nieuwbouw
Functie:  
Food
Fase:  
Realisatie
Periode:  
2014
Opdrachtgever:  
Jeurgens Beheer BV
 
Jeurgens Banket – BREEAM-NL certificering Jeurgens Banket – BREEAM-NL certificering Jeurgens Banket – BREEAM-NL certificering

Referenties

EeStairs heeft een OUTSTANDING performance geleverd in haar benadering om op de bestaande fundamenten van een niet doorgegaan werk een architectonisch hoogstandje te realiseren wat ook aan de hoogste ...
fonQ realiseert een nieuw duurzaam DC te Utrecht en verdubbeld daarmee zijn capaciteit.
Het DC beslaat 25000 m2 en wordt onder BREEAM-NL gecertificeerd.
In Wroclaw (PL) wordt een van de grootste opslag en distributiecentra van europa gebouwd.