AMAZON fulfillmentcenter Wroclaw (PL)

AMAZON fulfillmentcenter Wroclaw (PL) gaat voor BREEAM-international

adamasgroep helpt bij realisatie duurzaamheidsambitie
Amazon heeft in 1995 de virtuele deuren van zijn winkel geopend en heeft als doel ’s werelds meest klantgerichte bedrijf te zijn waar klanten alles kunnen zoeken en vinden wat ze on-line zouden willen kopen.

In Wroclaw (PL) wordt een van de grootste opslag en distributiecentra van europa gebouwd. Hierin liggen alle producten van europese Amazon sites die over de hele wereld worden gedistribueerd. Totale oppervlakte ca 130.000m².

De ontwikkeling is door Goodman/Amazon geïnitieerd en zij hebben de ambitie uitgesproken dit gebouw BREEAM te certificeren met het label ‘very good’. De turn-key contractor Bremer Bau heeft hiervoor Krushina planung en adamasgroep ingeschakeld voor het realiseren van deze duurzaamheidsambitie.

Adamasgroep is betrokken in de rol van BREEAM AP en BREEAM-international assessor

Het definitieve BREEAM certificaat Very Good is behaald.

 

Omvang:  
130.000m²
Soort:  
Nieuwbouw
Functie:  
Logistiek centrum
Periode:  
Q4-2013 - Q4-2014
 

opdrachtgever: Bremer sp.z.o.o

AMAZON fulfillmentcenter Wroclaw (PL) AMAZON fulfillmentcenter Wroclaw (PL) AMAZON fulfillmentcenter Wroclaw (PL)

Referenties

Onlangs ontving Bieze Food Group het BREEAM-NL Outstanding-certificaat (5-sterren) voor de gerealiseerde uitbreiding van haar distributiecentrum. Het BREEAM certificaat wordt afgegeven voor gebouwen d ...
Een toekomstbestendig gebouw waarin duurzaamheid, vakmanschap en innovatie als rode draad zullen blijven gelden als fundament voor het bouwen, onderhouden en restaureren van leef- en werkomgevingen.
Van zichtbaarheid en innovatieve mogelijkheden tot co-creatie. Met de nieuwbouw van de fysieke en virtuele werkplek komen de 5 pijlers van Bolidt samen: ontwikkelen, productie, marketing, sales en app ...