AMAZON fulfillmentcenter Wroclaw (PL)

AMAZON fulfillmentcenter Wroclaw (PL) gaat voor BREEAM-international

adamasgroep helpt bij realisatie duurzaamheidsambitie
Amazon heeft in 1995 de virtuele deuren van zijn winkel geopend en heeft als doel ’s werelds meest klantgerichte bedrijf te zijn waar klanten alles kunnen zoeken en vinden wat ze on-line zouden willen kopen.

In Wroclaw (PL) wordt een van de grootste opslag en distributiecentra van europa gebouwd. Hierin liggen alle producten van europese Amazon sites die over de hele wereld worden gedistribueerd. Totale oppervlakte ca 130.000m².

De ontwikkeling is door Goodman/Amazon geïnitieerd en zij hebben de ambitie uitgesproken dit gebouw BREEAM te certificeren met het label ‘very good’. De turn-key contractor Bremer Bau heeft hiervoor Krushina planung en adamasgroep ingeschakeld voor het realiseren van deze duurzaamheidsambitie.

Adamasgroep is betrokken in de rol van BREEAM AP en BREEAM-international assessor

Het definitieve BREEAM certificaat Very Good is behaald.

 

Omvang:  
130.000m²
Soort:  
Nieuwbouw
Functie:  
Logistiek centrum
Periode:  
Q4-2013 - Q4-2014
 

opdrachtgever: Bremer sp.z.o.o

AMAZON fulfillmentcenter Wroclaw (PL) AMAZON fulfillmentcenter Wroclaw (PL) AMAZON fulfillmentcenter Wroclaw (PL)

Referenties

Met innovatieve bouwmethodes en milieubesparend bouwen is het pand klaar voor de toekomst!
In het geografische hart van Nederland ligt het distributiecentrum van Mainfreight. Een pand gebouwd om de klant optimaal te bedienen!
Traveller 14 is een zeer modern distributiecentrum op bedrijventerrein Trade Port Noord te Venlo. Het distributiecentrum is ontworpen volgens de laatste wensen en eisen van de gebruiker.