Huisvesten op maat

Uw ambitie, onze passie

Om uw huisvesting op maat te realiseren, vinden wij het belangrijk om de beleving, het gebruik en het beheer centraal te stellen. Daarbij gaan we uit van een integrale aanpak volgens onze formule:

 

 

 

 

C x V x P = D2

Ofwel: communicatie x visualisatie x participatie = duurzaamheid x draagvlak. Juist deze formule zorgt voor huisvesting op maat met als uitgangspunt de gehele levenscyclus voor zowel private als publieke opdrachtgevers. Dit resultaat bereiken is onze passie.

Van droom naar werkelijkheid
Iedere opdrachtgever heeft een visie op het gebruik van haar gebouw. Die droom geven we op een realistische en haalbare manier vorm. Een gebouw op maat voor de toekomstige gebruikers en hun leef-, leer-, en werkprocessen.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Actueel

Rol bestuurders onderwijs veranderd

Integraal huisvestings plan wijzigt nu onderwijsgelden gedecentraliseerd worden.

Lees het volledige artikel, gepubliceerd in Onderwijs&Bouw nr 2/2014

Referenties

Het exploiteren van een bibliotheek is in de huidige tijd geen sinecure. Stichting Regiobibliotheek Lek & Ijssel heeft een vernieuwende visie ontwikkelt voor het concept bibliotheek.
Dit project betreft een Multifunctioneel centrum waarin twee scholen, gymzaal, naschoolse opvang en diverse verenigingen gevestigd zijn.
Gemeente Delft, Cluster Wijk- en Stadszaken, sector Ingenieursbureau is verantwoordelijk voor het ontwerp-, aanbestedings- en bouwproces van de Brede School Harnaschpolder te Delft.