Het groenste kantoorgebouw van Krakau, Polen ontvangt het BREEAM Very Good certificaat

Tischnera Office, ontwikkeld, ontworpen en gebouwd door Cavatina, biedt huurders van de derde verdieping tot de bovenste verdieping toegang tot trapsgewijze groene terrassen. De gebruikers van het kantoorgebouw kunnen op ieder moment ontspannen op het inpandige terras, met een vijver en fonteinen. Het tien verdiepingen tellende gebouw, met 33.637 m² bruto verhuurbaar gebied, is gelegen aan de Tischnera  straat, ten zuiden van het historische centrum van Krakau en gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en met de fiets. De tram en bushalte zitten op 3 minuten loopafstand. In het gebouw zijn fietsenstallingen en kleedkamers aanwezig. De meerderheid van de nieuwe huurders is al verhuisd naar het gebouw. Het gebouw is verkocht aan Globalworth, een vastgoedbedrijf met een primaire focus op Polen en Roemenië. Het BREEAM-rapport werd opgesteld door Adamas International, met actieve steun van Cavatina.

Polen ontvangt het BREEAM Very Good Certificaat

Bron: www.cavatina.pl

Referenties

Een toekomstbestendig gebouw waarin duurzaamheid, vakmanschap en innovatie als rode draad zullen blijven gelden als fundament voor het bouwen, onderhouden en restaureren van leef- en werkomgevingen.
Van zichtbaarheid en innovatieve mogelijkheden tot co-creatie. Met de nieuwbouw van de fysieke en virtuele werkplek komen de 5 pijlers van Bolidt samen: ontwikkelen, productie, marketing, sales en app ...
Met innovatieve bouwmethodes en milieubesparend bouwen is het pand klaar voor de toekomst!