Het groenste kantoorgebouw van Krakau, Polen ontvangt het BREEAM Very Good certificaat

Tischnera Office, ontwikkeld, ontworpen en gebouwd door Cavatina, biedt huurders van de derde verdieping tot de bovenste verdieping toegang tot trapsgewijze groene terrassen. De gebruikers van het kantoorgebouw kunnen op ieder moment ontspannen op het inpandige terras, met een vijver en fonteinen. Het tien verdiepingen tellende gebouw, met 33.637 m² bruto verhuurbaar gebied, is gelegen aan de Tischnera  straat, ten zuiden van het historische centrum van Krakau en gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en met de fiets. De tram en bushalte zitten op 3 minuten loopafstand. In het gebouw zijn fietsenstallingen en kleedkamers aanwezig. De meerderheid van de nieuwe huurders is al verhuisd naar het gebouw. Het gebouw is verkocht aan Globalworth, een vastgoedbedrijf met een primaire focus op Polen en Roemenië. Het BREEAM-rapport werd opgesteld door Adamas International, met actieve steun van Cavatina.

Polen ontvangt het BREEAM Very Good Certificaat

Bron: www.cavatina.pl

Referenties

Met innovatieve bouwmethodes en milieubesparend bouwen is het pand klaar voor de toekomst!
In het geografische hart van Nederland ligt het distributiecentrum van Mainfreight. Een pand gebouwd om de klant optimaal te bedienen!
Traveller 14 is een zeer modern distributiecentrum op bedrijventerrein Trade Port Noord te Venlo. Het distributiecentrum is ontworpen volgens de laatste wensen en eisen van de gebruiker.