Even voorstellen… Anna Buter

Wie is Anna?
Ik ben 25 jaar oud en afgestudeerd in Toerisme met een specialisatie in Duurzaamheid. Ik houd veel van reizen en mooie herinneringen maken. Dit doe ik door avontuurlijke plekken te bezoeken en bijzondere mensen te ontmoeten. In mijn vrije tijd besteed ik mijn aandacht aan vechtsporten en geniet ik van een goed boek met mijn kat op schoot.

De wekker gaat! Hoe start jij je ochtend op?
Zodra de wekker afgaat geef ik eerst m’n katten te eten en strompel ik naar de douche, hieronder poets ik mijn tanden. Dit is echt mijn manier van wakker worden. Als ik aangekleed ben zet ik koffie en maak ik mijn ontbijt. Na mijn ontbijt doe ik een klein beetje make-up op en ben ik klaar om te gaan! In de auto heb ik mijn standaard nummers opstaan, die ik chill vind om s’ochtends te beluisteren. Ze maken mij ‘zen’ en klaar voor de start van mijn werkdag.

Hoe ziet een “doorsnee” werkdag er voor jou uit?
Om 07.30 uur gaat de wekker en om 08.20 uur stap ik in de auto. Na vijf kwartier rijden begint mijn werkdag om 10.00 uur. Wanneer ik aankom en ik mijn plekje heb gekozen, kruip ik eerst altijd onder mijn bureau om de lader van mijn laptop in het stopcontact te krijgen. Wanneer alles is aangesloten open ik eerst mijn e-mails en verwerk ik deze in een half uurtje. Vervolgens houd ik mij bezig met het verwerken van de credits: Land & Ecologie en Transport & Water. Waar nodig neem ik contact op om het één en ander te verduidelijken of iets helder te krijgen.

Tussen 12.00 uur en 13.00 uur is het lunch pauze en probeer ik altijd mijn uiterste best om de mannen te verslaan tijdens het tafeltennissen!

Om 15.00 uur is mijn standaard ‘inkak’ moment en maak ik een grote koffie om het einde van de dag te halen. Op het einde van de dag open ik mijn administratie en, als het kleine dingetjes zijn, verwerk ik deze meteen. Anders noteer ik deze zodat ik weet hoeveel administratie ik op vrijdag moet verwerken, want vrijdag is mijn administratie dag!

Adamasgroep, vertel?
Ik ben bij Adamasgroep gaan werken omdat het bedrijf van mijn vader is en dit een goed moment voor mij was om een kijkje te nemen in het bedrijf. Zo kan ik leren wat er allemaal speelt binnen het bedrijf. Ik ben binnen gestapt met de uitdaging en wens om Adamas intern verder te professionaliseren én Adamas internationaal verder te laten groeien

Door mijn studie heb ik veel van duurzaamheid geleerd en deze kennis komt binnen Adamas goed van pas. Tijdens mijn minor heb ik ‘entrepreneurship’ gestudeerd en deze kennis helpt mij met ideeën voor het verbeteren en groeien van Adamas.

Duurzaamheid is een van mijn interesses en ik vond het een leuke uitdaging om te werken voor mijn vader. 

Wat kunnen we van jou als Adamas’er verwachten?
Een goede spirit en een echt teammaatje.

Hoe omschrijf jij jouw rol?
Mijn corebusiness is het bijhouden en verwerken van de projectadministratie. Ook bied ik projectondersteuning aan collega’s met het verantwoorden van de credits: Land & Ecologie en Transport & Water. Ik vind het leuk om deze drie credits te verantwoorden, want ze liggen binnen mijn vakgebied. Werken in de vastgoed- en bouwbranche is nieuw voor mij en dus ook iets waar ik veel van leer.

Daarnaast vind ik het leuk om alles rondom de projectadministratie zo goed mogelijk te regelen. Dit verlicht de druk bij de projectleiders en zorgt ervoor dat er maandelijks gefactureerd kan worden.

Wat heb je met gezondheid, circulariteit en duurzaamheid?
Beide onderwerpen zijn voorgekomen tijdens mijn studie. Duurzaamheid heeft altijd centraal gestaan tijdens mijn studie en circulariteit is ook een belangrijk onderwerp. circulair economy is een manier voor een schonere wereld en ik zou het mooi vinden om daar één van de koplopers van te worden.

Hoe ziet de toekomst eruit? 
Ik zou heel graag willen zien dat Adamas zowel intern groeit als internationaal.

Maar naast je werk doe je vast ook nog wel andere dingen, toch?
Ik ga 3x per week naar de sportschool waar ik samen met mijn vriend mijn energie kwijt raak in kickboksen en Muay Thai. Wat veel mensen ook niet weten is dat ik een gamer ben. Ik speel graag World of Warcraft. Ook verlies mijzelf graag in een goed fantasy boek.

En last but not least: het leven bestaat niet alleen uit werken. Wat zou je samen met je team nog eens willen doen?
We hebben een heel gezellig team met leuke humor! In deze corona tijden laten we het thuiswerken niet in de weg zitten en houden we de gezelligheid vast. Zo hadden we laatst een hele leuke virtual vrijdagmiddag borrel met bingo!

Aan wie geef jij het stokje door?
Peter-Paul Smits, BREEAM-NL Expert en sinds kort ook Assessor.

Wil je persoonlijk kennismaken met Anna? Stuur dan een e-mail naar anna.buter@adamasgroep.nl. 

Referenties

Een toekomstbestendig gebouw waarin duurzaamheid, vakmanschap en innovatie als rode draad zullen blijven gelden als fundament voor het bouwen, onderhouden en restaureren van leef- en werkomgevingen.
Van zichtbaarheid en innovatieve mogelijkheden tot co-creatie. Met de nieuwbouw van de fysieke en virtuele werkplek komen de 5 pijlers van Bolidt samen: ontwikkelen, productie, marketing, sales en app ...
Met innovatieve bouwmethodes en milieubesparend bouwen is het pand klaar voor de toekomst!