Eerste BREEAM In-Use certificaten behaald door Mitiski REIM, voor Retail Park Hornomecholupská in Praag, Tsjechië

Retail Park Hornomecholupská in Praag behaalde twee BREEAM Very Good certificaten voor zowel Asset Performance als Building Management. Het was het eerste gebouw van Mitiski REIM dat werd gecertificeerd in het kader van de BREEAM In-Use regeling. Het retailpark was een ‘groene veld’ ontwikkeling, naast een nieuw gebouwde Kaufland supermarkt in de Praagse gemeente Horni Mecholupy. Het nieuwe retailpark werd in oktober 2017 geopend en omvat 10 retailunits met een bruto verhuurbaar gebied van 6.900m2. Mitiska REIM is een particulier gespecialiseerd vastgoedinvesteringsfonds en fondsadviesbureau met hoofdkantoren in Brussel, België. Het richt zich uitsluitend op de niche van winkelpanden in Europa, zowel retailparken als gemakscentra. Adamas International werd geselecteerd om het BREEAM In-Use proces te leiden. De BREEAM In-Use vragenlijst werd uitvoerig besproken tijdens een onsite kick-off meeting op 5 november 2019 in Praag, met de ambitie om het BREEAM certificaat Very Good te bereiken. Het property management team was in staat om de documenten die nodig zijn voor de BREEAM certificering in zeer korte tijd te verzamelen en te produceren. Adamas bereidde het BREEAM certificaat voor, dat in februari 2020 ter goedkeuring aan BRE is voorgelegd.

Eerste BREEAM In-Use certificaten behaald door Mitiski REIM

Bron: www.mitiski-reim.com

Referenties

Met innovatieve bouwmethodes en milieubesparend bouwen is het pand klaar voor de toekomst!
In het geografische hart van Nederland ligt het distributiecentrum van Mainfreight. Een pand gebouwd om de klant optimaal te bedienen!
Traveller 14 is een zeer modern distributiecentrum op bedrijventerrein Trade Port Noord te Venlo. Het distributiecentrum is ontworpen volgens de laatste wensen en eisen van de gebruiker.