Duurzaam ontwikkelen

Een gunstige investeringsstrategie

Duurzaamheid is de manier om voor uw vastgoed- en/of gebiedsontwikkeling kostenoptimalisatie, waardecreatie en maatschappelijke meerwaarde te creëren. Door duidelijke ambities te formuleren en duurzaamheid meetbaar te maken wordt duurzaam ontwikkelen mogelijk.

Gegarandeerde duurzaamheid

Wij zijn gespecialiseerd in het formuleren van uw duurzaamheidsambities en het meetbaar maken van duurzaamheid. Voor uw vastgoed en gebiedsontwikkelingen is duurzaamheid te garanderen door het certificeren aan de hand van bijvoorbeeld de BREEAM-NL methodiek of door het toepassen van prestatiecontracten zoals een Energy Service Company (ESCo).

Daarnaast kunnen wij u ook van dienst zijn met alternatieve duurzaamheidslabels als GPR en LEED of internationaal met DGNB en BREEAM-international

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Lees verder!

Thema's: duurzaamheidsambitie, meetbaar maken, certificeren, prestatiecontract en subsidie.

"Uiteindelijk gaat het om de kunst om actief aan te pakken wat veranderbaar is; te accepteren wat op dat moment niet veranderbaar is en de wijsheid om het onderscheid te maken tussen die twee."

Aristoteles, Griekse filosoof, 384 – 322 v. Chr.

Referenties

Bieze Food Group ontwikkeld op dit bedrijven terrein een nieuw logisitiek centrum.
Eurocampus is een internationale school gehuisvest in Shainghai (China). Aanvankelijk is ontwerp opgezet voor 2 nationaliteiten: Duits en Frans.
Gemeente De Friese Meren heeft middels een innovatieve aanbesteding de markt uitgedaagd om voor een brede school in Joure de meest economische aanbieding te doen.