DSV ontving een BREEAM Very Good certificaat voor haar Cross-Docking Terminal in Vantaa, Finland

De crossdockingterminal van DSV maakt deel uit van het nieuwe logistieke centrum van DSV in Vantaa, dat in totaal 64.000 m² beslaat en bestaat uit drie gebouwen: een kantoor van 4.000 m², een terminal van 10.000 m² en een magazijn van 50.000 m². De gebouwen zijn begin 2019 opgeleverd door aannemer Lehto, onder een ontwerp- en bouwcontract. Vantaa is de thuisbasis van de luchthaven van Helsinki. Ontwikkelaar, eigenaar en gebruiker van het logistieke centrum is DSV. Met kantoren, een cross-docking terminal en magazijn op één locatie, is DSV nog beter geschikt om klanten te voorzien van logistieke oplossingen op maat. Met alle divisies op één plek is het voor DSV veel gemakkelijker om gecombineerde diensten aan te bieden en klanten in staat te stellen te profiteren van de operationele samenwerkingen. Het BREEAM-rapport werd opgesteld door Adamas International, met actieve steun van Lehto en DSV.

Bron: www.DSV.com

Referenties

Met innovatieve bouwmethodes en milieubesparend bouwen is het pand klaar voor de toekomst!
In het geografische hart van Nederland ligt het distributiecentrum van Mainfreight. Een pand gebouwd om de klant optimaal te bedienen!
Traveller 14 is een zeer modern distributiecentrum op bedrijventerrein Trade Port Noord te Venlo. Het distributiecentrum is ontworpen volgens de laatste wensen en eisen van de gebruiker.