Concepten ontwikkelen

Oplossen met concepten

Voor u zoeken wij naar en vinden wij de optimale vastgoedoplossing voor een locatie, rekening houdend met relevante trends en ontwikkelingen plus de wensen en eisen van de klanten. Daarbij gaan we uit van de Golden Circle van Simon Sinek. Sinek laat zien waarom bepaalde bedrijven, zoals Apple, succesvol zijn. Zijn conclusie: zij handelen vanuit een overtuiging. Juist deze manier van handelen, zorgt voor relevante concepten.

Verbinden van lijnen

Iedere vastgoedlocatie heeft een kracht, iets bijzonders waar om gaat. Het is ons doel om dit te vangen en te vertalen naar een concept. Zo zorgen we ervoor dat er een authentiek concept wordt ontwikkeld en er synergie ontstaat met de relevante trends, ontwikkelingen en de omgeving. Zolang passie het uitgangspunt is, heeft iedere locatie het in zich om een ‘top locatie’ te worden.

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

 

adamasgroep participeert in excellent experteam

"I would rather die of passion than of boredom"

Referenties

Met 20.000 kilometer aan hoogspanningsverbindingen en 36 miljoen eindgebruikers in Nederland en Duitsland behoort TenneT tot de top 5 elektriciteitstransporteurs van Europa.
Het Japanse Shimano-concern is wereldwijd marktleider in de ontwikkeling en productie van fietscomponenten alsmede in de productie van vishengels en molens.
Zo krijgen we de markt van energieneutraal renoveren in beweging!
Samen met BALANCE en arkoz doet adamasgroep mee in een excellent expertteam dat VRAAG aanjaagt en DOEN faciliteert.