Certificeren: BREEAM

Gegarandeerde duurzaamheid

Voor uw vastgoed en gebiedsontwikkelingen is duurzaamheid te garanderen door te certificeren. Middels een erkend duurzaamheidskeurmerk wordt een ontwikkeling geaudit. In Europa worden diverse duurzaamheidskeurmerken gehanteerd waaronder: BREEAM-NL, BREEAM-INT en DNGB.

De voordelen van een erkend keurmerk zijn:

Toename van de waarde van het vastgoed door een internationaal erkent keurmerk;
Inzicht in de duurzaamheidsprestaties van een gebouw (ontwerptool);
Exploitatievoordelen door bewustwording;
Fiscale voordelen in de vorm van subsidie.

Adamasgroep ondersteunt U bij het behalen van het gewenste certificaat.

Vanaf 2008 is Adamasgroep betrokken bij de introductie, acceptatie en accreditatie van BREEAM-NL in Nederland. Diverse projecten zijn succes gecertificeerd in zowel binnen als buitenland. Wij vervullen zowel de rol Assessor als de rol van Expert. De gespecialiseerde adviseurs van Adamasgroep begeleiden voor u het totale traject, van inventarisatie van de mogelijkheden tot aan de audit. Door de ruime ervaring in het certificeren werkt Adamasgroep zeer efficiƫnt en effectief. Hiermee ontkrachten wij het beeld dat BREEAM certificeren (te) duur is.

Adamasgroep heeft erkenningen voor:

BREEAM-NL Nieuwbouw
BREEAM-NL In Use
BREEAM-INT International

Naast de rol van BREEAM-Assessor vervullen wij ook de rol van BREEAM-Expert. De gespecialiseerde adviseurs van Adamasgroep begeleiden voor u het totale traject, van inventarisatie van de mogelijkheden tot aan de audit. Door de ruime ervaring in het ontwikkelen en adviseren werkt Adamasgroep zeer efficiƫnt en effectief. Hiermee ontkrachten wij het beeld dat BREEAM certificeren (te) duur is.

Voor LEED en DNGB werkt adamasgroep samen met partners.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Referenties

In Wroclaw (PL) wordt een van de grootste opslag en distributiecentra van europa gebouwd.
Koel-/vrieshuis Daalimpex Velsen heeft na het 4 sterren 'Excellent' ontwerpcertificaat , nu het 5 sterren 'Outstanding' oplevercertificaat met succes behaald.
Wolter Koops international transport & logistics is een internationaal dienstverlener in de branche van geconditioneerd transport & logistiek, met als werkgebied een groot deel van Europa.