Duurzaam ontwikkelen

Een gunstige investeringsstrategie

Duurzaamheid is de manier om voor uw vastgoed- en/of gebiedsontwikkeling kostenoptimalisatie, waardecreatie en maatschappelijke meerwaarde te creëren. Door duidelijke ambities te formuleren en duurzaamheid meetbaar te maken wordt duurzaam ontwikkelen mogelijk.

Gegarandeerde duurzaamheid

Wij zijn gespecialiseerd in het formuleren van uw duurzaamheidsambities en het meetbaar maken van duurzaamheid. Voor uw vastgoed en gebiedsontwikkelingen is duurzaamheid te garanderen door het certificeren aan de hand van bijvoorbeeld de BREEAM-NL methodiek of door het toepassen van prestatiecontracten zoals een Energy Service Company (ESCo).

Daarnaast kunnen wij u ook van dienst zijn met alternatieve duurzaamheidslabels als GPR en LEED of internationaal met DGNB en BREEAM-international

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Lees verder!

Thema's: duurzaamheidsambitie, meetbaar maken, certificeren, prestatiecontract en subsidie.

"Uiteindelijk gaat het om de kunst om actief aan te pakken wat veranderbaar is; te accepteren wat op dat moment niet veranderbaar is en de wijsheid om het onderscheid te maken tussen die twee."

Aristoteles, Griekse filosoof, 384 – 322 v. Chr.

Referenties

In Wroclaw (PL) wordt een van de grootste opslag en distributiecentra van europa gebouwd.
Koel-/vrieshuis Daalimpex Velsen behaalt 'Excellent' ontwerp en streeft naar 'Outstanding' oplevercertificaat.
Wolter Koops international transport & logistics is een internationaal dienstverlener in de branche van geconditioneerd transport & logistiek, met als werkgebied een groot deel van Europa.
Contact
adamasgroep
The Curve
Meander 901
6825 MH Arnhem
 

+31 (0)26 446 12 22
info@adamasgroep.nl
www.adamasgroep.nl