Concepten ontwikkelen

Oplossen met concepten

Voor u zoeken wij naar en vinden wij de optimale vastgoedoplossing voor een locatie, rekening houdend met relevante trends en ontwikkelingen plus de wensen en eisen van de klanten. Daarbij gaan we uit van de Golden Circle van Simon Sinek. Sinek laat zien waarom bepaalde bedrijven, zoals Apple, succesvol zijn. Zijn conclusie: zij handelen vanuit een overtuiging. Juist deze manier van handelen, zorgt voor relevante concepten.

Verbinden van lijnen

Iedere vastgoedlocatie heeft een kracht, iets bijzonders waar om gaat. Het is ons doel om dit te vangen en te vertalen naar een concept. Zo zorgen we ervoor dat er een authentiek concept wordt ontwikkeld en er synergie ontstaat met de relevante trends, ontwikkelingen en de omgeving. Zolang passie het uitgangspunt is, heeft iedere locatie het in zich om een ‘top locatie’ te worden.

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

 

adamasgroep participeert in excellent experteam

"I would rather die of passion than of boredom"

Referenties

Het Japanse Shimano-concern is wereldwijd marktleider in de ontwikkeling en productie van fietscomponenten alsmede in de productie van vishengels en molens.
Duurzaamheid, met daaraan gekoppeld het BREEAM-NL Duurzaamheidscertificaat ‘Excellent’, speelt een belangrijke rol bij de bouw van dit DC met een oppervlakte van 18.000 m2 logistieke ruimte.
Met een portfolio van 1,2 miljoen vierkante meter verdeeld over 23 locaties en 62 gebouwen is Prologis een van de leidende spelers in de markt van distributieruimten in de Benelux